Георги Гатев в „Тракия”: Възрастните хора имат моята грижа и внимание

Георги Гатев в „Тракия”: Възрастните хора имат моята грижа и внимание

Сърдечна среща-разговор с жители от третата възраст проведе кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия” Георги Гатев.

„С удоволствие се срещам с възрастните хора. Те имат и ще имат моята грижа, внимание и уважение, независимо дали съм кмет. Така съм възпитан от моите баби, така възпитавам и моето дете“, сподели пред присъстващите Георги Гатев.

От своя страна баба Мария развълнувана разказа каква безценна помощ е получавала от Георги Гатев, който като доброволец в горещите летни дни е пазарувал за нея лекарства и стоки от първа необходимост.

„По отношението към възрастните хора си личи колко зряло е едно общество и какви качества притежава даден човек. В лицето на Георги Гатев виждаме млад човек с добро отношение и уважение към пенсионерите. За това на драго сърце ще го подкрепим”, споделиха присъстващите.

Голям интерес сред тях предизвика Програмата за управление на кандидата за кмет на Пловдив Костадин Димитров и приоритетите на Георги Гатев за район „Тракия”.

На срещата бяха още кандидатите за общински съветници Вера Тоскова и Петър Троянов, както и народният представител Десислава Трифонова, която обясни на заинтересованите граждани въпроси, свързани със санирането и други актуални теми.

На изборите на 29-ти октомври кандидатите на ГЕРБ са с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на район и за общински съветници.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *