Георги Гатев, ГЕРБ: В „Тракия” продължаваме с облагородяването на междублоковите пространства

Георги Гатев, ГЕРБ: В „Тракия” продължаваме с облагородяването на междублоковите пространства

Да бъде довършено облагородяването на междублоковите пространства в „Тракия” се ангажира кандидатът за районен кмет от ГЕРБ Георги Гатев.

„Политиката за цялостно обновяване на зоните, която водеше Костадин Димитров, ще бъде продължена, както и наложената практика ремонтите да се обсъждат предварително с гражданите”, заяви Георги Гатев.

Програмата за управление на „Тракия” включва ремонт на вътрешно квартални улици, облагородяване на междублокови пространства, изграждане на нови и поддържане на съществуващите детски площадки, реновиране на тротоарите и изграждане на паркинги.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на най-младия пловдивски район Георги Гатев подчерта, че изключително важни са и усилията за поддържане на чистотата в междублоковите пространства.

И защото личният пример е най-важен, Георги Гатев заедно с кандидатите за общински съветници Вера Тоскова и Димитрова Сербезова, както и членове на партията проведоха инициатива за почистване на междублокови пространства в „Тракия”.

На изборите на 29-ти октомври кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив, районни кметове и общински съветници са с № 7 в трите бюлетини.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *