Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. "Георги Странски" (СНИМКИ)

Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. "Георги Странски" (СНИМКИ)

Кметът на район „Източен“ Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. „Георги Странски“. Новата отсечка ще свърже бул. „Санкт Петербург“ с мол „Plaza“.Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. "Георги Странски" (СНИМКИ)

„ВиК инсталацията е изведена без да се затваря входа на улицата от към ул. „Архимандрит Евтимий“. От първия етап остават да се довършат 30 метра водопровод и канализация. Днес започват дейностите по прокопаване на земното легло на новата улица. Работата на обекта върви в срок, а с екипа ми ще продължим да ви информираме за неговата реализация“, съобщи Емил Русинов.Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. "Георги Странски" (СНИМКИ)

Улицата ще е с дължина 200 метра, ширина 7 метра и тротоари по 1,5 м. от двете страни. Ще бъде направен нов водопровод, ще се извърши озеленяване и ще се постави ново осветление. Ще бъдат направени и 51 паркоместа. Емил Русинов инспектира изграждането на продължението на ул. "Георги Странски" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *