"Едва не загинах": Тръмп разказа за аварийно кацане на хеликоптер, в който се е намирал

"Едва не загинах": Тръмп разказа за аварийно кацане на хеликоптер, в който се е намирал

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп обяви, че е бил в почти фатален полет с хеликоптер с бившия кмет на Сан Франциско Уили Браун, предава Ройтерс.

„Бях в хеликоптер с него“, каза Тръмп на пресконференция. „Мислехме, че може би това е краят. Бяхме в хеликоптер, отивайки заедно на определено място, и имаше аварийно кацане. Това не беше приятно кацане и Уили беше малко притеснен”, обясни Тръмп, цитиран от bTV.

Според Браун инцидентът никога не се е случвал. Той е дългогодишен посредник от Демократическата партия, който също е бил председател на щатското събрание на Калифорния. Преди десетилетия с Камала Харис, кандидатът за президент от Демократическата партия, са били двойка. Уили Браун отрече и да е да е казвал нещо пренебрежително за Харис пред Тръмп.

Друг чернокож бивш калифорнийски политик Нейт Холдън каза пред Politico късно в петък, че е имал турбулентно пътуване с хеликоптер с Тръмп в Ню Джърси, вероятно през 1990 г. Въпреки това Тръмп поддържа тезата, че по време на инцидента в хеликоптера е бил Уили Браун. „Има дневници, протоколи за поддръжка и свидетели“, подчерта Доналд Тръмп.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *