"Една бляскава кариера във фокус": Лъчезар Балтанов за нестихващата "жълто-черна" любов (ВИДЕО)

"Една бляскава кариера във фокус": Лъчезар Балтанов за нестихващата "жълто-черна" любов (ВИДЕО)

Най-добрите си години съм преживял тук, най-добрите си успехи изживях тук и тръпката винаги ще я има. Това заяви Лъчезар Балтанов в специално интервю за клубния сайт на Ботев Пловдив.

Той призна, че има тъга от края на кариерата му като футболист, но гледа с оптимизъм напред. „Това е едно ново начало и се надявам да бъде позитивно“, казва Балтанов, който се превърна в най-титулувааният футболист в историята на Ботев.

Той признава, че ако не е бил футболът е щял да се занимава с друг спорт. „Отдаваха ми се много видове спорт, Бях един от най-добрите по народна топка, тренирал съм баскетбол, плуване, но най-много ме влечеше футболът“, казва той.

Балтанов е категоричен, че никога не е губил тръпката към играта. „Винаги преди мач я е имало тръпката, без значение къде и срещу кого съм играл, защото съм искал да дам всичко от себе си и да съм доволен, вечер като си легна да си кажа: Да, дал съм всичко“, разкрива той.

Той разказа и как е дошъл преди 10 години от Левски в Ботев. Балтанов разказва, че е получил обаждане от Вили Вуцов и не е имал колебания, тъй като и жена му е от Пловдив. „Понякога и съдбата има пръст във всичко това – да попаднеш на точното място в точното време и да се чувстваш в свои води“, разказва той.

Още за неговия вълнуващ футболен път, за успехите, които го превърнаха в най-титулувания играч в историята на Ботев, за нестихващата „жълто-черна“ любов и новата му рола във футбола вижте във видеото.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *