Дядо Коледа пристига в Асеновград

Дядо Коледа пристига в Асеновград

Дядо Коледа и тази година ще гостува в Асеновград. Малки и големи жители и гости ще могат да се срещнат с Добрия Старец в центъра на града. Той ще посреща своите приятели на площадното пространство, където е разположена неговата шейна. Всеки може да се снима и да си поговори с Дядо Коледа. И най-важното – лично да му донесе писмото си. А вътре – не само да е написано коледното желание, но и да има попълнен точен адрес и имена, за да може Добрият Старец да изпълни всяка мечта.

На всички писма ще бъдат направени снимки и събрани в специален отделен албум, публикуван във Facebook страницата на община Асеновград – ТУК: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad , след края на празниците. Целта е да бъде показана креативността и искрените послания на децата и възрастните, които вярват във вълшебството на Рождество Христово.

Дядо Коледа пристига в Асеновград тази неделя (17.12.23 г.). С Добрия Старец можете да се срещнете всеки ден от 11:30 ч. до 13:30 ч. и от 16:00 ч. до 18:00 ч. на площада в града.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *