Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

Над 100 деца посрещнаха Дядо Коледа на терминала на летище Пловдив и получиха своите подаръци. За първи път ръководството на аеропорта и авиобаза Граф Игнатиево зарадват заедно малчуганите с пристигането на Дядо Коледа.

Добрият Старец замени традиционната шейна и елените с български учебно-боен самолет L-39 ZA за своето далечно пътуване от Лапландия, за да зарадва децата на служителите на летище Пловдив и авиобаза Граф Игнатиево.Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

С богат репертоар от музикални изпълнения участва и Представителният оркестър на българските Военновъздушни сили.Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

«Дядо Коледа дойде от Лапландия, ще преспи в Пловдив и утре с първия полет по новата линия Манчестър-Пловдив ще отлети за Англия. От там не ни е ясен по какъв маршрут ще се придвижва по целия свят», каза председателят на Съвета на директорите на летище Пловдив Дойчин Ангелов. Изпълнителният директор на аеропорта Красимир Пешев също поздрави госта, който раздаде подаръци. Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

На 16 декември, летище Пловдив посреща първия полет от английския град Манчестър. Тържествено откриване на новата авиолиния от Манчестър до Пловдив ще се състои тази събота от 10:30 часа. След официална церемония ще бъдат посрещнати и първите пътници, които ще кацнат с полета от Великобритания. Дядо Коледа кацна на летище Пловдив и раздаде подаръци (СНИМКИ)

 

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *