Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

Детски спортен празник под наслов „Малките спортисти – пример за толерантност“ се състоя в неделя в Стамболийски.Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

Пред читалище ,,Н. Й. Вапцаров” се събраха представителни отбори от всички детски градини на територията на нашата община и подготвителната група от Обединено училище “Христо Ботев” град Стамболийски. Празникът беше организиран под формата на спортни игри със състезателни елементи, но без състезателен характер. Децата се забавляваха и участваха в отборни дейности.Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

Събитието е част от предвидените дейности по проекта „Хъб за социално включване Стамболийски“, който получава финансиране по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство за периода 2014-2021 година.Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

„Всички деца заслужено получиха медали и купи. Те са нашите победители. Благодаря на заместник-кмета на община Стамболийски Теодора Денева и всички, които помогнаха за осъществяването на това прекрасно събитие“, обърна се към участниците кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.Детски спортен празник в Стамболийски (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *