Ботев с прекрасна благотворителна инициатива

Ботев с прекрасна благотворителна инициатива

В навечерието на зимния лагер на отбора на Ботев Пловдив в Белек (Турция), клубът дава начало на смела благотворителна инициатива в партньорство с Фондация “Нощ на ангелите”.

Остатъкът от подготовката на “жълто-черните” ще се проведе под наслов “Лагер на доброто”, като за всяка една от зимните проверки в южната ни съседка ще бъде организирана продажба на виртуални билети, които ще бъдат налични през онлайн билетната система. Символичните благотворителни виртуални пропуски ще са на цени от 2 лв, 5 лв, 10 лв, 20 лв и 50 лв. и всеки сам ще може да избере сумата, която да дари.

100% от събраните средства ще отидат в подкрепа на благотворителните кампании на “Нощ на ангелите”, като част от поетата от клуба социалната отговорност и подкрепата към фондацията от началото на сезона.
По време на кампанията Ботев и Фондация „Нощ на Ангелите“ ще ви информират за събраните суми след всеки мач, както и кампаниите, които ще бъдат подкрепени!

“Лагер на доброто” ще завърши със двубоя срещу Хебър (Пазарджик), който ще се играе на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика” на 10-ти февруари. „Нека заедно покажем, че можем да бъдем по-добри! Подкрепи Ботев, подкрепи доброто!“, призовават от клуба.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *