Ботев Пловдив и Славия поделиха точките в София (ВИДЕО)

Ботев Пловдив и Славия поделиха точките в София (ВИДЕО)

Ботев Пловдив завърши наравно 2:2 при гостуването си на Славия в София. Домакините излизаха на два пъти напред в резултата, но „канарчетата“ не се предадоха и стигнаха до равенството.

Тони Тасев, който преди време премина и през Ботев, откри резултата от дузпа още в 10-та минута на срещата. При този резултат завърши и първото полувреме.

Още в началото на втората част Ботев изравни. Автор на попадението стана Янис Карабельов в 48-та минута. Радостта на „канарчетата“ обаче бе кратка. Две минути след изравнителното попадение отново Тони Тасев намери пътя към мрежата зад Игонен.

В 87-та отново Мертенс изведе отлично Георги Николов, който от близко разстояние прониза Вуцов за 2:2. В края на мача Степанавичюс имаше шанс да донесе трите точки на Ботев, но ударът му бе спасен. Славия пък завърши мача с човек по- малко след като Ерол Дост получи втори жълт и съответно червен картон.

С равенството Ботев остава на осма позиция в класирането с 33 точки, колкото има и 7-мия Крумовград. Следващата неделя за Ботев предстои тежко домакинство на Лудогорец.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *