Борисов: Като не се случи нещо с първия мандат, няма да се случи и с втория, и с третия (ВИДЕО)

Борисов: Като не се случи нещо с първия мандат, няма да се случи и с втория, и с третия (ВИДЕО)

Като не се случи нещо с партията победител в първия мандат, няма да се случи и с втория, и с третия. Трябва да се върнем към корените на демокрацията. Отнасям се с уважение към всички останали, но няма как с 18 или 20 депутата да искаш да управляваш 240. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Изборите, които следват, са важни, защото България има нужда от стабилно управление. Всички трябва малко да се смирят. 4 години всичко лошо се изговори. Забранил съм на ГЕРБ в кампанията да нападат която и да е партия. Хората трябва да чуят какво предлагаме ние и ако искат да го подкрепят, да излязат и да гласуват за нас, каза още той.

Винаги съм бил против парламентът да се превръща от законотворец в разследващ орган, а институциите и съдебната власт да се ползват като арбитър между неудовлетворени партии. В последните 4 години направихме така, че хората да започнат да се отвращават от това, което се говори. Разделихме ги като фенове на агитка. Затова курсът на ГЕРБ е да надграждаме по важни за обществото теми. Споделената отговорност трябва да стане основен принцип в мисленето на политиците, категоричен бе Борисов.

Само при ГЕРБ дойде Европа. Председателят на ЕК и председателят на най-голямата партия ЕНП бяха в Пловдив. Вземете изказванията им и да спрем да самохвалстваме. Нека след тези избори с разум да направим най-доброто за страната. Това ще прави ГЕРБ! Другите да си търсят комисии и бухалки…Ние ще работим за хората“, увери лидерът на ГЕРБ.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *