Благотворителен бал в Пловдив подкрепя развитието чрез изкуство на деца в нужда

Благотворителен бал в Пловдив подкрепя развитието чрез изкуство на деца в нужда

Историческият музей в Пловдив тази събота – 27.04.2024 година, ще бъде домакин на благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието се организира от Танцово студио „Magnifique“ с ръководител и хореограф Нора Маршаха и от екипа на музея с директор Стоян Иванов. Всички събрани средства ще бъдат дарени в подкрепа на развитието чрез изкуство на деца, лишени от родителска грижа.

„Целта ни е балът да се наложи като традиция, защото вярваме че децата са най-голямото богатство. За втори път реализираме събитието. Сега сме благодарни, че имаме подкрепата на Община Пловдив и кмета Костадин Димитров“, заяви творческият организатор Нора Маршаха. Водещи на събитието ще бъдат Инна Пепеланова и Владимир Василев.Благотворителен бал в Пловдив подкрепя развитието чрез изкуство на деца в нужда

Специално участие в програмата ще вземат част от възпитаниците на Танцово студио „Magnifique“, ученици от балетните и музикални специалности към НУМТИ „Добрин Петков“, артисти от Опера Пловдив, Стилиян Дерменджиев – цигулка, Ралица Ботева – клавир.

Пролетният благотворителен бал, посветен на Деня на танцовото изкуство, започва в 20.00 часа. Входът е само с покани, като те могат да бъдат закупени и на място, а дрескодът е официален.

„Очакваме Ви, за да подкрепим заедно децата, лишени от родителска грижа“, призова творческият организатор Нора Маршаха.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *