БФС наложи жестока глоба на Ивелин Попов

БФС наложи жестока глоба на Ивелин Попов

Дисциплинарната комисия на БФС сподели наказанията след 25-ия кръг в Първа лига в сряда. Сред тях най-много се отличава това на капитана Ивелин Попов, който отнася втората по размер глоба.

Лидерът на Ботев Пловдив бива санкциониран с 4000 лева след сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ към БФС, за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите на основание чл. 37, ал.1, т.17, ал.2, б. А от ДП /2023/2024.

Коментарът на Попов

Благодаря, че за пореден път подкрепяте безрезервно, благодаря на нашите момчета от Академията за смелостта и не на последно място за „перфектната-уникалната-истинската-честната-изсвирена Сватба. Спрете да се подигравате с Ботев Пловдив, палячовци.

То не бяха голове в продълженията, не бяха засади, не бяха дузпи, картони, наказания, затворен стадион, палячовци сте и винаги ще сте такива„, написа в социалните мрежи Попов след поражението от ЦСКА с 0:4.

По-рано в сряда от Ботев Пловдив дори изразиха претенции срещите от 1/2-финалите за Купата на България с „червените“ да бъдат ръководени от чуждестранни съдии.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *