Арсенал и Манчестър Сити не сгрешиха, топката е в Ливърпул (ВИДЕО)

Арсенал и Манчестър Сити не сгрешиха, топката е в Ливърпул (ВИДЕО)

Английските грандове Арсенал и Манчестър Сити не допуснаха грешка в мачовете си от 31-ия кръг на Висшата лига. „Артилеристите“ победиха Лутън с 2:0 като домакин, докато „небесносините“ надвиха Астън Вила с 4:1 у дома, а сега на ход е другият претендент за титлата Ливърпул.

Арсенал победи Лутън

Мартин Йодегор откри резултата за „топчиите“ срещу Лутън в 24-ата минута, а в края на полувремето Даики Хашиока си отбеляза автогол.


През второто полувреме Арсенал запази преднината си и взе трите точки, с които временно излезе на върха в класирането във Висшата лига.

Манчестър Сити разби Астън Вила

Манчестър Сити пък се изправи срещу четвъртия Астън Вила и откри резултата чрез Родри в 11′. Девет минути по-късно Дуран изравни за бирмингамци. В края на полувремето Фил Фодън върна аванса на домакините, а след почивката отново той вкара за 3:1. В средата на втората част Фил Фодън вкара още един гол за Сити, за да оформи своя хеттрик.

В класирането Арсенал е лидер с 68 точки – с пункт пред втория Ливърпул и третия Манчестър Сити. Мърсисайдци приемат последния Шефилд Юнайтед в четвъртък вечер.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *