Ангел Славов организира футболен турнир в „Западен“, ще работи за развитието на спорта в района (СНИМКИ)

Ангел Славов организира футболен турнир в „Западен“, ще работи за развитието на спорта в района (СНИМКИ)

Футболен турнир с участието на осем отбора от район „Западен“ се проведе на терена на спортен комплекс „Селект“. Надпреварата бе организирана от кандидата за кмет на района от ГЕРБ Ангел Славов.Ангел Славов организира футболен турнир в „Западен“, ще работи за развитието на спорта в района (СНИМКИ)

Присъстващите станаха свидетели на красиви голове, много емоции, зрелищни и резултатни двубои. В турнира участваха отбори от всички квартали в „Западен“. Мачовете преминаха под вещото ръководство на бившия топ съдия Атанас Узунов, който е под номер 8 в листата за общински съветници на ГЕРБ на местните избори.Ангел Славов организира футболен турнир в „Западен“, ще работи за развитието на спорта в района (СНИМКИ)

Организаторът на турнира Ангел Славов съобщи, че има общински игрища в района, които планира да обнови. Освен това кандидатът на ГЕРБ бе категоричен, че ще продължи да поддържа и надгражда вече изградените паркове и спортни площадки в „Западен“.Ангел Славов организира футболен турнир в „Западен“, ще работи за развитието на спорта в района (СНИМКИ)

Кандидатите на ГЕРБ са с № 7 в трите бюлетини на изборите на 29-ти октомври.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *