Зов за помощ: Да помогнем на Божидара да оздравее!

Зов за помощ: Да помогнем на Божидара да оздравее!

Млада жена се нуждае от финансова подкрепа, за да оздравее. Божидара Павлова е в очакване на бъбречна трансплантация, с която отново да заживее нормално.

Хемодиализата е кратковременно животоподдържаща процедура, която  уврежда и убива. В последните седмици е изключително тежка за Божидара и кръвното й налягане надминава 200/120 въпреки лекарствата, разказва самата Божидара.

„Благодаря на всички, които ме подкрепят! Все още имам нужда от помощ. Необходимата за трансплантацията и изследванията сума все още не е достигната. Хемодиализата не е лечение, тя е животоподдържаща процедура, която е изключително увреждаща, а средната продължителност на живота на хора на хемодиализа според информация в интернет е 3-5 години. А аз просто искам да бъда майка, баба, щастлива…“, обръща се към всички тя.

Божидара Павлова е на 28 години и страда от хронична бъбречна недостатъчност. Родена е напълно здраво дете, но след прекарана инфекция на пикочните пътища и обща бледност е диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност през 2006 г. През 2007 г., когато е на 12 години започва хемодиализа.

През 2008 г. има късмета да получа своята първа бъбречна трансплантация в Москва. Всичко е наред, докато през лятото на 2022 г. трансплантираният бъбрек спира да работи. През септември месец миналата година отново започва хемодиализа. Затова има нужда от нова бъбречна трансплантация, за да продължа да живея нормално. Сумата, необходима за интервенцията е в размер 67330 долара на този етап и е непосилна за семейството й.

Може да подкрепите Божидара на следните сметки:

Титуляр: Божидара Павлова/ Bozhidara Plamenova Pavlova

Основание: Дарение

УниКредит

IBAN: BG27UNCR70001598046163

Изипей IBAN: BG52ESPY40040023204421

PayPal: www.paypal.me/BozhidaraP

Revolut: @bozhidara16

Божидара Павлова, кампания, трансплантация, Facebook

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *