Заместник-кметът Николай Бухалов изтегли жребия за срещата между България и Ел Салвадор за Купа “Дейвис”

Заместник-кметът Николай Бухалов изтегли жребия за срещата между България и Ел Салвадор за Купа “Дейвис”

С мач между Пьотр Нестеров и Марсело Аревало ще започне двубоят между България и Ел Салвадор от турнира за Купа “Дейвис”. Това стана ясно днес на жребия за срещата от Световна група II на световното отборно първенство по тенис за мъже, който бе проведен в Заседателна зала на Община Пловдив. Във втория сингъл в събота един срещу друг ще се изправят пловдивчанинът Янаки Милев и Цезар Круз.Заместник-кметът Николай Бухалов изтегли жребия за срещата между България и Ел Салвадор за Купа “Дейвис”

Програмата в неделя ще започне със срещата на двойки, за която са заявени Александър Донски и Пьотр Нестеров срещу Марсело Аревало и Луис Мирайес, а по-късно следват синглите между Нестеров срещу Круз и Милев срещу Аревало.Заместник-кметът Николай Бухалов изтегли жребия за срещата между България и Ел Салвадор за Купа “Дейвис”

Отборът на България е в състав Пьотр Нестеров, Александър Донски, Иван Иванов и пловдивчаните Янаки Милев и Илиян Радулов с капитан Валентин Димов. Двубоят ще се играе на кортовете на ТК “Локомотив”, а мачовете в събота и неделя и ще започнат в 16.00 часа. Входът за публиката е свободен.Заместник-кметът Николай Бухалов изтегли жребия за срещата между България и Ел Салвадор за Купа “Дейвис”

При победа в този мач България ще играе през февруари следващата година за изкачване в Световна група I. При загуба, пак през февруари 2025-а, предстои бараж за оставане в Световна група II.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *