Ученичка от Английската гимназия впечатли със старание при почистването на Бунарджика (СНИМКИ)

Ученичка от Английската гимназия впечатли със старание при почистването на Бунарджика (СНИМКИ)

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов благодари на 15-годишната Криста, която бе най-младият доброволец, включил се в акцията по почистване на Бунарджика в събота. Служителите на администрацията бяха впечатлени от старанието, с което деветокласничката в Езикова гимназия „Пловдив“, повече от 2 часа събираше отпадъци от символичния пловдивски хълм.

От 4-годишна Криста, която говори изключително правилен и книжовен български език, живее в Германия с родителите си. Когато завършва шести клас, семейството се връща в България. На матурите изкарва високи оценки и е приета в ЕГ „Пловдив“.
„Щастлива съм, че се върнах тук, защото искам да съм едно от децата, които остават в България“, споделя момичето.Ученичка от Английската гимназия впечатли със старание при почистването на Бунарджика (СНИМКИ)

„Изказах специални благодарности на 15-годишната Криста, която бе най-младият доброволец в акцията по почистване на Бунарджика в събота. В знак на признателност за проявеното усърдие Криста ще получи и грамота от район „Централен“, обяви кметът на района Георги Стаменов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *