"Това безвремие трябва да спре": ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (ВИДЕО)

"Това безвремие трябва да спре": ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (ВИДЕО)

„Това безвремие трябва да спре“. Това заяви кметът на Пловдив Костадин Димитров, който е и втори в листата на ПП ГЕРБ за предсрочните избори на 27 октомври.

„Излизаме с ясните послания, че трябва да се случи Околовръстното шосе, което да отпуши трафика на Пловдив, доизграждането на Математическата гимназия и развиване на културната политика, тъй като ние създаваме сцени за изявата на културните дейци на Пловдив“, категоричен бе Костадин Димитров.

„Листата е с хора от различни сектори. Имаме икономисти, адвокати, хора от културата и др. Те ще ни дадат сила и да направим най-добрия възможен резултат“, категоричен бе той. Костадин Димитров уточни, че ГЕРБ ще водят позитивна кампания, насочена към хората и близо до тях.

„Изключителна чест и удоволствие е за втори път да съм в листата в Пловдив. Ние ще бъдем от врата на врата и сред хората, за да чуем за техните проблеми. Онзи ден след регистрацията на листата 45 минути с кмета не можехме да излезем от Цар-Симеоновата градина – спираха ни с въпроси и задачи. Гарантираме, 100-процента безплатно саниране на многофамилните сгради. Ако ми посочите един обект, който се случи през последните години, когато дойде т.нар. „промяна“, ако ми покажете един саниран блок, ще отидем на място, за да го почетем. Хората се умориха и го разбирам. Особено след случилото се онази вечер в парламента. Не може голямото предизвикателство за българския парламентаризъм да бъде да бъдат опазени кабелите. Това безумие трябва да спре и то ще спре, има повече адекватни и сериозни, отговорни народни представители“, заяви на свой ред Георги Георгиев, който е трети в листата. Той пожела попътен вятър на всички свои колеги от листата.

„След 4 години вече всички български граждани разбраха, че промяната е ялова. Съществува такава промяна, но както виждаме единствено и само към по-лошо. ГЕРБ са политическа партия без аналог. Всички добри неща след 1989 г. са се случили благодарение на ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Време е българите да излязат и да гласуват, защото най-успешните кметове са от ГЕРБ“, каза четвъртият в листата Тервел Георгиев.

„Много по-спокойна съм, защото водач отново е председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, а след него кметът Костадин Димитров, следват двама изявени юристи, остриета на нашата група в парламента. Има много работа и няма време за празни ходове“, заяви професор Даниела Дженева – хореограф и ръководител на ансамбъл „Тракия“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *