Спешно: Да помогнем на Стефи да живее

Спешно: Да помогнем на Стефи да живее

Стефка Стоединова се нуждае от помощта на всички ни, за да оздравее. Тя има само броени дни, за да събере средствата, нужни й за животоспасяваща операция в чужбина.

Ето какво разказва самата Стефи:

Трудно е да се опише това, което ни се наложи да преживеем само за седмица. След 10- дневно главоболие и световъртеж, последвани от нарушение в говора, на Стефи й се наложи да постъпи в МБАЛ Търговище със съмнение за лек инсулт. За съжаление резултатът беше много по-лош.

След направен скенер се видяха три образувания в мозъка. Последва ЯМР в ВМА София, резултатът от който преобърна живота на Стефи и семейството й само за минути. Злокачествени образувания, които лекарите във ВМА отказват да оперират, поради местоположението на едно от тях и дават на Стефи шест месеца живот. Последва второ мнение в болница “ Токуда“. Там се съгласяват на операция, но има опасност от странични ефекти от нея и не дават гаранция за успеваемост.

Стефи и семейството й са принудени да търсят помощ в чужбина. Свързват се с болница в Турция и незабавно заминават. След направените изследвания там лекарите вдъхват надежда за пълното възстановяване на Стефи след адекватното, но финансово непосилно за семейството й лечение. Изготвена е оферта на стойност 22,100 евро и е насрочена спешна операция на 11.08.2023 г. (петък).

Така на практика остават само дна дни за събирането на нужната сума. Два дни, за да бъде спасен нейният живот.

Всеки, който желае, може да подкрепи Стефи с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка на платформата Павел Андреев:

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-stefi

Както и на:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG34BUIN95611000723483

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Стефка Тодорова Стоединова

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *