След пореден спектакъл: Атлетико Мадрид изхвърли Реал от Купата на краля (ВИДЕО)

След пореден спектакъл: Атлетико Мадрид изхвърли Реал от Купата на краля (ВИДЕО)

Реал Мадрид отпадна от турнира за Купата на Испания след загуба от градския съперник Атлетико. Така играчите на „Белия балет“ няма да могат да защитят трофея си от миналия сезон.

„Дюшекчиите“ надделяха с 4:2 след продължения, след като в редовното време двата тима приключиха при равенство 2:2 и се стигна до продължения. Подобен бе развоят при дуела между столичните съперници отпреди малко над седмица, когато се срещнаха на полуфиналите за Суперкупата на Испания. Тогава Реал надделя с 5:3 след продължения, за да вдигне трофея.

Този път обаче Атлети взе своеобразен реванш. При първите три попадения в срещата имаше груби грешки от двата тима. Лунин и Рюдигер сгрешиха за своя тим, а Облак си отбеляза автогол. Домакините повеждаха три пъти на „Уанда Метрополитано“, като в два от случаите „белия балет“ изравняваше. В продълженията Антоан Гризман, който наскоро се превърна в най-резултатния футболист за „дюшекчиите“ отбеляза нов гол и даде преднина на тима си. В последните секунди пък падна и четвърти гол за домакините, който окончателно прекрати интригата.

По-рано днес Барселона, макар и трудно, преодоля съпротивата на Саламанка и победи с 3:1 като гост. Третодивизионният тим съъздаде доста главоболия на именития си съперник, като дори поведе, но претърпя обрат и отстъпи на свой терен.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *