„Шарена ваканция“ отново предлага летни занимания за децата на Асеновград (ДОКУМЕНТИ)

„Шарена ваканция“ отново предлага летни занимания за децата на Асеновград (ДОКУМЕНТИ)

Започва приемът на документи за участие в безплатната детска лятна академия „Шарена ваканция“, която ежегодно се провежда в Асеновград. По инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към общината, съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски”, отново се организират забавления за най-малките. В академията могат да се включат деца на възраст от 7 г. до 13 г. Заниманията ще се провеждат в продължение на два месеца – от 01.07.24 г. (понеделник) до 30.08.24 г. (петък).

Активностите, които ще предложи и тази година „Шарена ваканция” напълно безплатно, са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на ул. „Цар Иван Асен II” №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от – ТУК: ЗАЯВЛЕНИЕ / ДЕКЛАРАЦИЯ.

Записването започва от 10.06.23 г. (понеделник) и е с краен срок 21.06.24 г. (петък), включително. Всяко дете има право да избере не повече от 2 дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията. Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград до края на юни. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 – Божидар Носиков.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *