Сензационните BRING ME THE HORIZON забиват на HILLS OF ROCK 2024

Сензационните BRING ME THE HORIZON забиват на HILLS OF ROCK 2024

На 26 юли 2024 Bring Me The Horizon идват за първи път в България като хедлайнери на Ден 2 на най-мащабния ни фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK в Пловдив.

С номинация за Grammy и току що спечелена награда BRIT, с над 5 милиона продадени албума глобално, aрмия от фенове, разпродадени турнета в цял свят, мултиплатинените Bring Me The Horizon идват в България, когато са на върха на славата. Започналите като непретенциозна deathcore група от Шефилд, BMTH не просто достигат световен успех, а го правят със замах, като се превръщат в една от бандите с най-силно въздействие върху цяло поколение фенове и изпълнители в различни музикални жанрове и буквално пренаписват определението за това какво означава да бъдеш част от модерната метъл сцена.

Oli Sykes и компания не само излъчват необуздана енергия и предлагат зашеметяваща сценография, анимация и пиротехника на живо, звукът и продукцията им преосмислят жанра. Фенове на експериментите в музиката, BMTH си колаборират предизвикателно с поп звезди като Ed Sheeran, с екстремни артисти като Dani Filth от Cradle of Filth, дори включват и български фолклорни мотиви от народната песен „Ерген Деда“ в един от най-успешните си сингли Parasite Eve.

Ангажиментът на Fest Team е да продължи да предоставя най-доброто от международната и българска музикална сцена, гарантирайки на публиката вълнуващи и незабравими моменти по време на събитията си с артисти и изпълнения на световно ниво. Така, към вече обявените КoЯnSpiritbox и Loathe за първия фестивален ден на HILLS OF ROCK, 25 юли, към най-големия български фестивал за рок и метъл музика, се присъединяват и сензационните Bring Me The Horizon като хедлайнери за 26 юли.

Bring Me The Horizon имаха турбулентен старт на годината – след раздялата в края на миналата с Jordan Fish, дългогодишния кийбордист на бандата, отложиха за това лято издаването на новия си албум POST HUMAN: NeX GEn, за да са сигурни, че той ще бъде на „нивото, от което ние ще сме напълно доволни“ по думите на фронтмена Oli Sykes и пуснаха енергичен нов сингъл Kool-Aid – достатъчно добра заявка за стандарта му.

Припомняме, че на 25, 26 и 27 юли 2024, освен световните артисти на основната сцена, на Гребната база в Пловдив ще има и още две партньорски сцени, „На Тъмно“ и „Строежа“, чиито участници ще бъдат обявени скоро. HILLS OF ROCK 2024 във фейсбук е тук: https://fb.me/e/37c7fKVdF.

Билетите за Hills of Rock 2024 се продават с бързи темпове – след разпродадените категории за членове на лоялната програма Fest Club, в продажба са последни Early Bird тридневни и еднодневни билети. Пропуски за най-големия фестивал за рок и метъл у нас можете да откриете само в мрежата на Ticket Station.

HILLS OF ROCK 2024 се организира от “Фест Тийм” ООД, част е от програмата „Наследство 2023“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

За още новини следете festteam.bghillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook за най-актуална информация.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *