Събраха над 8000 лв. за Денис от прожекциите на "4 хода напред"

Събраха над 8000 лв. за Денис от прожекциите на "4 хода напред"

Общо 8036.50 лв. бяха събрани за лечението на Денис от прожекциите на филма „4 хода напред“ в Lucky Дом на киното. Лентата, която проследява пътя на Ботев Пловдив до спечелването на Купата на България през сезон 23/24, беше излъчена общо 6 пъти на голям екран, а 100% от събраните средства отиват за лечението на Денис.

„4 хода напред“ официално дебютира в киното на 26 септември със специална прожекция за партньори на клуба, притежатели на клубни карти, футболисти, треньори и служители на Ботев. Впоследствие Lucky Дом на киното организира още 3 прожекции, а заради засиления интерес бяха добавени и допълнителни 2 дати извън първоначално обявените.

Филмът, създаден от медийния екип на Ботев, показва неизлъчвани до момента кадри от триумфа на „канарчетата“. В него феновете имаха възможността и да чуят ексклузивни отзиви и интервюта. „4 хода напред“ достигна до по-широка аудитория и до киноекран благодарение на Lucky Дом на киното и Edilmac, a Ботев изразява искрената си благодарност за отзивчивостта и съдействието от тяхна страна.

Припомняме, че още можете да се включите и в кампанията по набиране на средства за лечението на Денис. Можете да го направите с превод по банков път.

Титуляр: Денис Фахриев Еминов
IBAN: BG67STSA93000031147427
Банка ДСК

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *