Район "Източен" кани всички на Фестивал на шоколада

Район "Източен" кани всички на Фестивал на шоколада

Фестивал на шоколада „Шоко Арт“ ще се проведе в район „Източен“. Началото му е на 05.10.2024 г. от 10:30 часа в парк „Каменица“.

През целия ден присъстващите ще имат възможността да се насладят на шоколада във всичките му измерения. Творби от шоколад, рецепти с шоколад, напитки приготвени с шоколад, са само част от нещата на които ще имат възможност да се насладят всички присъстващи на фестивала. Майсторите на шоколада от сладкарница „Попимони” ще изработят най-дългият шоколад. Всички присъстващи деца на фестивала ще имат възможност да опитат от гигантското лакомство, което ще е с невероятният размер от 20 метра.

От 12:00 ч. специално участие във фестивала ще вземе победителя от сезон 5 на Hell`s Kitchen – Станислав Иванов. Той ще приготви пред погледите на всички присъстващи невероятна и иновативна рецепта за шоколадови бонбони.

От 16:00 ч. chef Ради Стамболов ще приготви за всички присъстващи на фестивала „Шоко Арт, 2 000 порции шоколадов ганаш.

Гост на „Шоко Арт“ ще бъде и певицата Дара Екимова, която точно в 19:00 ч. ще огласи парк „Каменица“. Певицата ще се погрижи за уникалната атмосфера на фестивала.  Събитието е с вход свободен. Фестивалът „Шоко Арт” се осъществява с подкрепата и съдействието на район „Източен”.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *