По - малко от седмица до Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г.

По - малко от седмица до Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г.

Този четвъртък (22.08) започва Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г. Събитието ще представлява 4 дни смях и забава, които да се носят из културната ни столица. Програма ще бъде разнообразна и интересна, като организаторите са подготвили и множество дейности, които да направят тазгодишния фестивал още по-труден за изпускане.

Събитието ще започне на 22 август и ще бъде закрито на 25 август. Ще се проведе в зрителната зала на Дом на културата „Борис Христов“ и в Комеди Клуб Пловдив, който се намира също в ДК „Борис Христов“. Главното шоу всяка вечер ще започва в 20:00, но всеки е добре дошъл и през деня, защото организаторите са подсигурили разнообразна дневна програма.

Ден 1 – Комеди Революция

“Комеди Революция” с разнообразни стилове и оригинални шеги, гарантира вечер, изпълнена с много смях. Водещи имена като Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров, както и младите надежди Емо Галунов и Георги Стоянов ще те накарат да се смееш до сълзи със своите забавни истории.

Шоуто предлага неповторима атмосфера, в която зрителите могат да се отпуснат и да се насладят на висококачествено комедийно изживяване. „Комеди Революция“ е перфектната възможност да се откъснеш от ежедневието и да се потопиш в свят на забавление и хумор.

Ден 2 – Остри Езици

„Остри езици“ е динамично и провокативно комедийно шоу, което представя най-остроумните и саркастични изпълнения на сцената. Христо Радоев, Емо Йоцов и Иван Кирков са майстори на словесната игра и черния хумор. Младите комедианти Мишо Димитров, Пери Асанова и Стоян Гешев впечатляват със своите забавни наблюдения.

Със своите безпощадни шеги и хапливи коментари, комедиантите ще предизвикат стереотипите и разглеждат обществени теми с остра критика и сарказъм. „Остри езици“ предлага уникално преживяване за любителите на интелигентния и провокативен хумор. Това е шоу, което не оставя никого безразличен и винаги оставя публиката с усмивка и храна за размисъл

Ден 3 – Смешният час

„Смешният час“ е забавно комедийно шоу, което събира различни комедианти за един час непрекъснат смях. Всеки участник има кратко време на сцената, за да разкаже своите най-смешни истории и шеги, което прави шоуто динамично и разнообразно. С участието на опитни и нови комици, „Смешният час“ предлага богата палитра от стилове и хумор, подходящи за всички вкусове. Зрителите могат да очакват бързо темпо, много смях и постоянна смяна на комедийните теми и изпълнения. „Смешният час“ е идеалният начин да се отпуснете и да се насладите на висококачествено забавление в рамките на един час.

Ден 4 – Showcase – Финал на Фестивал на Комедията Пловдив 2024

В кулминацията на Фестивал на Комедията Пловдив 2024 ще се смееш с шегите на Иван Кирков, Петя Кюпова, Христо Радоев, Кристиян Терзиев, Коки Константинов, Тони Георгиев и още от Комедиантите. Най-добрите моменти от Фестивала, събрани на едно място. Специална вечер с подбрани комедианти, които ти гарантират качествени шеги и непрекъснат смях.

Програмата на Фестивала включва също:

Творческа работилница за говорене пред публика (23.08) – Научи се да си професионален оратор с Петя Кюпова и Иван Кирков

Творческа работилница по писане на стендъп комедия (24.08) – Изпробвай уменията си и ги усъвършенствай с Иван Кирков, който ще ти даде насоки как да пишеш като професионалист.

На по питие с Комедиантите (25.08) – можеш да си кажеш наздраве с всеки от комедиантите, да си поговорите и да се снимате с коктейл ръка. Събитието обещава много смях и готини истории, които да останат спомен за дълго.

Подкаст на живо (25.08) – След запознанството с комедиантите ще имате възможност да гледате един подкаст на живо, което ще ви вкара в атмосферата на видеата ни.

Официална Фен Среща (25.08) – Освен ранното пиетие с комедиантите ще можете да се присъедините и към официалната ни фен среща.

Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г. (от 22 до 25 август) се провежда с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

Очакват ви различни изненади, много усмивки и спомени за цял живот.

Елате, за да се смеем заедно!

Билети се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *