Пловдив с две отличия от Националния форум на социалните услуги (СНИМКИ)

Пловдив с две отличия от Националния форум на социалните услуги (СНИМКИ)

Пловдив получи две отличия на Националния форум на социалните услуги „Добри практики, качество за по-добър живот“. Участие в него взеха над 200 делегати от цяла България и представители на международни партньорски организации в сферата на социалните услуги.Пловдив с две отличия от Националния форум на социалните услуги (СНИМКИ)

Зам.-кметът по финанси, общинска икономика и социална политика Женя Петкова прие наградата, присъдена на Община Пловдив, за активна работа по реализирането на социални иновации и проекти. Отличие получи и пловдивският Комплекс за социални услуги за деца и семейства за добри практики и приобщаваща подкрепа.

„Благодарим за оценката и признанието. Когато сме заедно и гледаме в една посока, пътят се показва. На всеки форум си даваме сметка колко път сме извървели и веднага след това – колко много имаме още. Но в Пловдив имаме огромната привилегия и чест тази тежка сфера да се ръководи от истински професионалисти и хора с големи сърца“, заяви директорът на Комплекса Недка Петрова.Пловдив с две отличия от Националния форум на социалните услуги (СНИМКИ)

Участие в събитието взе и директорът на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева. Форумът, чийто организатор е Националният алианс за социална отговорност, е най-големият в страната по въпросите на социалната сфера. Всяка година той поставя на дневен ред най-актуалните теми и решения, касаещи развитието на социалните услуги, прилагането на добри практики, подобряване качеството на живот и условията за работа в българското общество.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *