Официално: Само трибуна "Изток" остава затворена, от Ботев пуснаха билетите за мача с Берое

Официално: Само трибуна "Изток" остава затворена, от Ботев пуснаха билетите за мача с Берое

След като стана ясно, че феновете на Ботев Пловдив ще могат да присъстват на мача с Берое на Централната трибуна, от общината се съгласиха да отворят и Южната, и Северната трибуна на „Колежа“, предаде PlovdivNews.bg. Срещата от 12-ия кръг на Първа Лига е в събота – 30.09, от 20:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

По молба на клуба е направен оглед на стадиона, на който са присъствали зам.-кметът Пламен Райчев, представители на Община Пловдив и на изпълнителя на строителството ДЗД Колежа. Лично управителят на ДЗД Колежа Илиян Филипов е уверил, че няма никаква опасност да има фенове на трибуните, независимо от строителните дейности. Всички материали за козирките ще бъдат обезопасени. Така феновете на Берое ще са в клетката за гости, а на Централната, Южната и Северната трибуни ще са бултрасите. Затворена остава само Трибуна Изток заради наказанието от БФС.

Веднага след новината от Ботев стартираха продажбата на билети за мача. Притежателите на сезонни карти за Трибуна Изток могат да се заемат свободните места на централната трибуна (блок 5,6 и 7).

Билетите са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуските ще се продават и на стадион „Христо Ботев“ от 9:00ч. на билетната каса. При закупуване на билети online, феновете получават 5% отстъпка от цената на билета.

Цените на билетите са както следва: (Трибуна Изток остава затворена за този мач)

– Трибуна Юг – 15лв.
– Трибуна Север – 15лв.
– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25лв.
– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30лв.
– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40лв.
– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45лв.
– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80лв.
– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)
– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *