Официално: Ивелин Попов е футболист на Ботев Пловдив (ВИДЕО)

Официално: Ивелин Попов е футболист на Ботев Пловдив (ВИДЕО)

Ивелин Попов бе представен като ново попълнение на Ботев (Пловдив) на специална пресконференция.

Брифингът премина при сериозен медиен интерес в конферентната зала на стадион „Христо Ботев“. Преди да отговори на журналистическите въпроси, Попов позира с „жълто-черната“ фланелка с номер 10.

„Получих феноменално отношение и посрещане в Ботев. Много съм щастлив, че ще играя с жълто- черната фланелка. Решението ми да напусна Левски е от няколко месеца. Ръководството знае защо. Казал съм им и ако те решат могат да кажат защо. От тук нататък само мога да им пожелая успех“, каза футболистът.

„Познавам отлично Станислав Генчев и първите ми впечатления от тренировъчния процес са отлични. По негова идея и на спортния директор получих №10. Нямах претенции. Ако номерът беше зает, щях да избера някой свободен. Вярвам, че победите ще дойдат скоро“, уверен е Ивелин Попов.

„Говорих няколко пъти с Тодор Неделев. Отдавна бяхме говорили да се съберем в един отбор. Вярвам, че който и да е направил грешка – може да се прости. Дали ще играя в неделя – треньорът ще реши. Аз лично съм готов“, каза още той.

„Ботев има феноменална публика и страхотен европейски стадион. За мен ще е страхотно да играя тук“, заяви още Ивелин Попов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *