Николай Бареков повежда листата на ДПС - Доган във Враца

Николай Бареков повежда листата на ДПС - Доган във Враца

В Районната избирателна комисия във Враца в последния момент преди крайния срок за регистрация на кандидатите за депутати е постъпило предложение от Тодор Алексиев Тодоров, упълномощен представител на Румен Маринов Йончев и Веселин Малинов Пенев, представляващи Коалиция „Алианс за прави и свободи“, относно промяна на регистрирана на кандидатска листа в изборите народни представители на 27 октомври 2024 г. на коалицията, съобщиха от РИК във Враца.

След свое заседание комисията реши да заличи регистрацията на Ализан Нихат Яхова като номер едно в листата на коалицията за Врачанско. На нейно място бе регистриран Николай Тихомиров Бареков. Досегашната депутатка на ДПС от Русе отново ще се кандидатира от родния си град.

Николай Бареков започва кариерата си като радиожурналист през 1992 година. През 2000 година заминава за София и става водещ на политическо токшоу в телевизия „Европа“. Седем години е лице на сутрешния блок на bTV. През 2010 година става директор на „Новини и актуални предавания“ в TV7. По-късно става и изпълнителен директор на трите телевизии TV7, News7 и Super7. На 25 януари 2014 година учредява партия „България без цензура“. Бареков е и бивш евродепутат за един мандат. През август той се появи пред сарая в „Бояна“ в защита на Ахмед Доган.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *