НАП запорира имоти на бизнесмена и идеолог на партия "Величие"

НАП запорира имоти на бизнесмена и идеолог на партия "Величие"

НАП е наложила запор на 13 имота на бизнесмена и идеолог на партия „Величие“ Ивелин Михайлов, предаде БНТ. Самият Михайлов отказа коментар пред националната телевизия.

От портала за електронни услуги на приходната агенция става ясно, че Михайлов е в списъка на длъжниците с неуредени публични задължения и дължи близо 309 хиляди лева. От НАП официално заявиха, че цялата информация е на сайта на агенцията и в портала за електронни услуги и няма да коментират медийни публикации.

Дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, пък дължат над 340 хиляди лева. Един от запорираните имоти е бивш пионерски лагер край Староселец. Според местни хора Михайлов искал да изгради там селище за юрти и дори искал да откупи общински имот за паркинг на комплекса.

Преди седмица шефът на НАП Румен Спецов разпореди проверки на фирмите на Михайлов и хората, които стоят като лица зад партия „Величие“. Тогава Спецов уточни, че има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *