Много смях в петък и събота на „Филмови нощи във Филипополис“

Много смях в петък и събота на „Филмови нощи във Филипополис“

Три забавни филма предстоят в програмата на „Филмови нощи във Филипополис“ в следващите два дни. Програмата тази вечер на лятно кино „Орфей“ предлага българският „Никога не е просто секс“. Историята разказва за 4 жени с различни характери в търсене на своето освобождение от различни видове предразсъдъци и ограничения, налагани от обществото. Филмът на Саня Борисова може да гледаме от 21:10 часа тази вечер, 18 юли, четвъртък.

В петъчната вечер програмата предлага 2 заглавия. От 21:10 часа е третият филм от специалната панорама класически заглавия на Чарли Чаплин. Този път ще гледаме легендарният „Светлините на града“. Романтичната трагикомедия е един от послединте нями филми на Чаплин, създаден през 1931 година, когато вече озвучените филми са завладяли пазара, но талантът на Чаплин му гарантира успех и култов статус и до днес.

В късния филм от 23:00 часа се срещаме със Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм в комедията „Покажи ми Луната“. Новият филм разказва за проблемите с публичния имидж на НАСА в месеците около излитането на Аполо 11 и кацането на Луната. Йохансон играе маркетингов гений, който трябва да изчисти този имидж в поредица от комични и драматични ситуации.

„Филмови нощи във Филипополис“ се провежда с подкрепата на Община Пловдив.

Цялата програма на фестивала може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1, всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *