Младежки проект „Танцувай с мен целеустремен!“ стартира в Асеновград

Младежки проект „Танцувай с мен целеустремен!“ стартира в Асеновград

От 1 септември Клуб по спортни танци “Асеновец“-  Асеновград започва да работи по нов младежки проект „Танцувай с мен целеустремен!“, продължение на „Ръка да подадем танцувай с мен!“ успешно реализиран през 2021г..

В подкрепа на проекта и традиционно добри съвместни практики, ще вземат участие и младежите от Спортен клуб „Косара“ и Общински младежки съвет – най-активните организации работещи за подобряване качеството на свободното време, живот и реализация на младежите в Община Асеновград.

Участници в дейностите по проекта ще са момичета и момчета на възраст 15-29 години, включително и такива в социален риск. Те ще могат да открият, опознаят и израснат в здравословна среда, да съхранят аристократични ценности в поведението, емоционална стабилност и отговорно поведение, да открият чарът и магията в отношенията мъж-жена, дама-кавалер.

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2021-2025), Министерство на младежта и спорта”, Договор № 25-00-12/05.07.2023г.Проектното предложение се изпълнява по Тематично направление 4. Насърчаване на здравословен начин на живот и е на стойност 34 806 лв..

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *