Малката Цвети е боец, да й помогнем да се пребори с левкемията

Малката Цвети е боец, да й помогнем да се пребори с левкемията

Едно българско дете има нужда от нашата помощ. Цветелина Борисова е на 14 години и се бори с коварно заболяване.

Вижте изповедта на нейните близки:

Обръщам се към Вас хора с добри сърца, и аз като повечето от Вас не съм предполагал, че ще ме застигне тази необходимост да се моля за средства необходими за спасяването на дъщеря ми Цветелина Борисова на 14 г.

Това е дете което през целия си живот се е борило да си изправи гръбначния стълб – носи корсет с години и прави оздравителни упражнение, носи шини, носи очила, година и половина се бори с ортикария по цялото тяло, но това не я спря да тренира, да се учи, да се усмихва и да мечтае когато порасне да стане лекар.

Силата на духа и се виждаше, когато на вън е над 30 градуса, а тя продължаваше да носи пластмасов корсет обхващаш цялото тяло, но в тази борба с левкемията нейната сила играе по-малка роля и тука са важно неща извън нейната воля и сила и именно за това се обръщам към Вас, добри хора отворете сърцата си и ни помогнете, помогнете ни да съберем необходимите средства за лечението на Цвети, лечение което ще и даде много по – голям шанс за живот, шанс за живот на всички които я обичат.

Знаете, че едно нормално семейства в България не е способно да плати само тези непосилни суми за да спаси живота на детето си, знайте, че който добро прави добро получава. Ще сме изключително благодарни на всеки откликнал на нашия апел за помощ и нека Господ да пази Вас и децата Ви. Благодаря!

Всеки, който желае, може да помогне на Цвети да оздравее, като дари средства тук.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *