Лудогорец с тежка загуба от Аякс в Разград (ВИДЕО)

Лудогорец с тежка загуба от Аякс в Разград (ВИДЕО)

Лудогорец загуби катастрофално с 1:4 у дома от европейския колос Аякс в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа. Разградчани бяха тотално надиграни още през първото полувреме и логично инкасира тежко поражение.

Домакините стартираха по лош начин, инкасирайки два бързи гола в рамките на 120 секунди. Последователно се разписа Мохамед Кудус, който е пред трансфер в английския Уест Хем. В ролята на асистенти за головете на офанзивния футболист се превърнаха Девин Ренш и Кенет Тейлър. Резултатът набъбна на 3:0 за гостуващия състав в 40-та минута след попадението на нападателя Брайън Броби. В началото на второто полувреме Кудус оформи своя хеттрик след асистенция на Стивън Бергхаус, а възпитаниците на Ивайло Петев се добраха до почетен гол чрез Оливие Вердон от дузпа в 70-та минута.

Реваншът между двата състава е следващия четвъртък, 31 август, от 21:00 часа българско време. Преди това българският първенец посреща Берое в Първа лига в неделя вечер, докато за амстердамци нямат двубой преди реванша, а след него са гости на Фортуна Ситард в Ередивизи.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *