Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

По този начин играчите на Станислав Генчев вече имат пълен актив от 9 точки и заемат еднолично първата позиция в класирането, докато за Локомотив това бе първо поражение от началото на новата кампания. „Железничарите“ остават с 4 точки след първите си три мача.Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Двубоят на „Лаута“ започна отлично за „сините“, които поведоха в резултата още в деветата минута. Джавад Ел Джемили пусна хитър пас зад защитата на Локомотив към Асими Фадига, който технично преодоля Мартин Луков за 1:0.

В 14-ата минута Александър Колев пробва изстрел от около 25 метра, но право в ръцете на стража на „черно-белите“.Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Домакините опитаха да отговорят в 15-ата минута. Ефе Али финтира защитник на „сините“ и стреля от границата на наказателното поле, но топката се отби в дясната греда на Пламен Андреев.

В 20-ата минута Джавад Ел Джемили отправи силен удар от дистанция, преминал встрани от целта.Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Три минути след това Ел Джемили изведе Евертон Бала сам срещу Луков, но стражът на Локомотив показа отличен рефлекс и парира с крак завършващия удар на бразилеца. След последвалия корнер вратарят на „смърфовете“ спаси и изстрел с глава на Кристиан Димитров. „Сините“ стигнаха до нов ъглов удар, при който Келиан ван дер Каап също засече с глава, но топката се отби в напречната греда.

В 42-ата минута Евертон Бала опита да затрудни Луков с директен изстрел от пряк свободен удар, но вратарят на Локомотив реагира и изби в корнер. Минута след това пък Пламен Аднреев улови далечен шут на Димитър Илиев. Така почивката дойде при гол аванс в полза на „сините“.Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

В 53-ата минута Джавад Ел Джемили пробва удар по диагонала от границата на наказателното поле, но топката прелетя встрани от вратата. Пет минути след това Жулиен Лами получи отдясно и отправи силен шут, който обаче бе твърде неточен.

Точно след час игра и Карлос Охене стреля от около 20 метра, но право в ръцете на Мартин Луков. В 73-ата минута Ангел Лясков и Мичи Нтело размениха двойно подаване и белгиецът отправи удар по диагонала, който обаче не намери целта.Локомотив загуби от Левски в Пловдив (СНИМКИ)

Шест минути по-късно влезлият като резерва Мустафа Сангаре се откъсна отляво зад защитата на Локомотив и опита да завърши в близкия ъгъл, но ударът му премина покрай гредата.

В 85-ата минута Сангаре сложи точка на спора с второ попадение. Нападателят на „сините“ получи на левия фланг, надбяга Мартин Паскалев и преодоля Мартин Луков, за да оформи крайния резултат – 0:2.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *