Крушарски: Не работя на черно, продавам клуба, а не го давам безвъзмездно

Крушарски: Не работя на черно, продавам клуба, а не го давам безвъзмездно

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отговори през медиите на бизнесмена Иван Пашов, който е готов да издържа „смърфовете“. Футболният акционер няма против да проведе среща, но подчерта, че този път няма да даде клуба безвъзмездно.

„Аз от вас научавам за поканата. Това ме учудва. Моят телефон е всеизвестен и го имат навсякъде. Чрез медиите да търси покана – малко се учудвам. За първи път виждам бизнес да се прави чрез медиите. Аз съм готов на всякакъв вид разговор в името на Локомотив. Естествено, че той трябва да се свърже с мен, а не аз с него. Обикновено този, който търси, той намира“, започна Крушарски пред Дарик и dsport за писмото на Иван Пашов.

„При мен всичко е открито с изключение на двете години, в които колегите водеха цялата комуникация. При мен нещата са на светло. Да заповяда господинът. Да отиде в счетоводната къща, да отиде на стадиона, където има документация. Аз не съм турил една стотинка от клуба в джоба си“, увери той.

Собственикът на Локо Пловдив разкри, че е оставил пари за няколко мача, и отсече: „Безвъзмездно този път не го давам. Като взех акциите втория път ми ги продадоха. Аз сега продавам клуба, а не го давам безвъзмездно. Аз съм я обявил – 5 милиона. На мен 1 милион лева ми струва това, което съм направил на базата – има документи, който не вярва, да дойде да види. Аз работя с документи, аз на черно не работя“, категоричен е босът на „смърфовете“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *