Костадин Димитров: Грижата за хората е основен стълб в програмата ми

Костадин Димитров: Грижата за хората е основен стълб в програмата ми

„Няма да се уморя да повтарям, че грижата за хората е най-важна в работата ми. Не тази популистката, а човешката грижа” – това заяви кметът на „Тракия” и кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров на среща с членове на Клуба на инвалида в града. На нея присъстваха още кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия” Георги Гатев и общинският съветник Вера Тоскова.

„Това не са само думи, вие го доказвате всеки ден с работата си. И в делници, и в празници сте с нас през  годините, споделяте радостите и болките ни”, посочи председателят на  Клуба Гинка Симонова.

Присъстващите  припомниха много от инициативите, провеждани от Костадин Димитров и екипа му в „Тракия”. „Когато всичко бе затворено заради ковид, когато хората бяха притеснени, а много останаха без доходи и невъзможност да купят дори лекарствата си, вие бяхте до нас”, казаха присъстващите и припомниха добрините, сторени от  Костадин Димитров по време на ковид пандемията, наречени „Пакет в грижа”. Месеци наред нуждаещите се получаваха хранителни пакети и санитарни материали в помощ на домакинствата им.

ОЩЕ: Костадин Димитров: Написаха ми – за всички тези години в политиката ти не се промени, не остави човек в беда

Благодарение на сътрудничеството с благотворителни организации и дарители през годините са подпомагани нуждаещи се семейства. „Тази грижа ще продължи, защото тя ми дава сили, тя ни прави общност”, сподели Костадин Димитров.

От своя страна кандидатът за кмет на „Тракия” от ГЕРБ Георги Гатев заяви, че ако бъде избран, ще продължи управлението близо до хората.

На изборите на 29-ти октомври гласувайте с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кметове на райони и за общински съветници.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *