"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят": 18-годишната Дебора с първи думи след нападението (ВИДЕО)

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят": 18-годишната Дебора с първи думи след нападението (ВИДЕО)

„Здравейте, добри хора! Благодаря ви, че в този много страшен момент за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен! Благодаря ви!“. Това каза 18-годишната Дебора Михайлова, нападната от бившия си приятел, в първото свое официално изявление във Facebook.

От краткото 15-секундно видео се вижда, че малтретираното момиче се възстановява от преживения шок, а отрязаната й коса вече расте наново. На кадрите се вижда и малка част от белезите, нанесени й след нарязването с макетно ножче, вследствие на което Дебора получи близо 400 шева по тялото си. В описанието към видеото си Дебора пише още: „Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми!“, казва тя.

Припомняме, че младото момиче е получило множество рани от удари с макетен нож, била е бита, а косата ѝ е била остригана от нападателя Георги Николаев с особена жестокост. В болницата лекарите са направили 400 шева по ръцете, краката и гърдите. Бруталният случай на насилие предизвика широк обществен отзвук и провокира скандал заради спорното решение на Окръжния съд в Стара Загора, че травмите представляват лека телесна повреда, с което насилникът е бил освободен. Миналата седмица той все пак беше върнат в ареста.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *