"Концерти с кауза" 2024: Звезди на поп и рок музиката с концерт и благородни инициативи в Пловдив

"Концерти с кауза" 2024: Звезди на поп и рок музиката с концерт и благородни инициативи в Пловдив

На 3 септември от 20:00 ч. в Лятно кино „Орфей пловдивчани ще имат възможност да присъстват на един незабравим концерт „С песен и стих в сърцата“ и да чуят вечните хитове на любимите български изпълнители: Маргарита Хранова, Нели Рангелова,  Петя Буюклиева, Дует ШИК, Милена Славова,  Росица Ганева, Дует WEIL,  Искрен Пецов,  Коцето Калки, Дует с кауза, Вокално трио Deja Vu, Група Спринт,  Група Хоризонт, Красимир Недялков, Група ЖестиМ. Концертът е под съпровода на оркестър „София“ с водещ Веселин Пренеров.

Специални гости ще са възпитаниците на „Арт войс център“ – гр. Пловдив, с ръководител и музикален педагог – Румяна Иванова, които заедно със звездите на България ще изпеят някои от най-големите им хитове.

Ще има и изненада. PRESIDENT ще зарадва двама души от публиката, избрани на случаен принцип, със специални кошници с най-луксозните продукти от марката. Част от средствата от концерта ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България.

Първата е свързана с информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“, за репродуктивното здраве на младите хора в България и в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми. Целта е привличане на вниманието към социално-значимата тема – превенция и навременни изследвания за установяване на репродуктивните възможности в ранна възраст и вземане на адекватни мерки.

Втората е посветена на националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза за огромна част от българските музиканти и изпълнители, които са се посветили на мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

Целта на кампанията е да се даде гласност на каузата за съхраняване на българската култура, българския език и националната ни идентичност като цяло. Присъединете се към нас и нека заедно подкрепим българските семейства и музиканти! Очакваме ви“, призовават организаторите от Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/ и Студио Спринт Проджект.

Националното турне „Концерти с кауза“ 2024 се провежда със съдействието на КТ „Подкрепа“.Партньори са Фондация „Искам бебе“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“, Хайлайф, Информационна агенция Фокус.

Концертът в Пловдив се провежда със съдействието на Община Пловдив.

Билети се продават в системата на Еventim в цялата страна, в Пловдив на каси: „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“,  Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър. Билети се продават също в касите на Изипей, бензиностанции OMV, „Български пощи“, книжарници Orange, Технополис, Оffice 1, както и в системите на Grabo.bg, Bilet.bg, Еpaygo.bg.

"Концерти с кауза" 2024: Звезди на поп и рок музиката с концерт и благородни инициативи в Пловдив

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *