Комедията „Истински живот“ и новият „Граф Монте Кристо“ на Филмови нощи във Филипополис

Комедията „Истински живот“ и новият „Граф Монте Кристо“ на Филмови нощи във Филипополис

Две много качествени френски заглавия предстоят в програмата на Филмови нощи във Филипополис на лятно кино „Орфей“ в понеделник и вторник.

В понеделник от 21:10 часа може да гледаме „Истински живот“. Комедията спечели наградата за най-добър филм на „Комедийния европейски филмов фестивал“ преди година в Пловдив. Забавната и затрогваща история, режисирана от Дани Буум, който играе и главната роля, разказва за Тридан, който от дълги години живее в Мексико, но се завръща във Франция в търсене на любовта. Той се среща със своя полубрат, който в опит да се отърве от него моли своя приятелка, изиграна от прекрасната Шарлот Генсбур, да се преструва за ученическата любов на Тридан.

Най-новата екранизация на легендарната история за „Граф Монте Кристо“ предлага програмата във вторник. Филмът получи множество положителни отзиви от критиката още от своето представяне на престижния кинофестивал в Кан, а от няколко седмици и одобрението на българската публика. Не пропускайте френското заглавие във вторник от 21:10 часа.

Филмови нощи във Филипополис се провежда със съдействието на Община Пловдив.

Цялата програма на фестивала може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1 всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *