Кои са най-добрите шпионски филми за 2023 година? (ВИДЕО)

Кои са най-добрите шпионски филми за 2023 година? (ВИДЕО)

2023 г. е година, пълна с вълнуващи шпионски филми, пуснати както на екран, така и на стрийминг платформи. Увличайки публиката с интригуващи разкази, дръзки каскади и вълнуващи сцени с преследване, тези филми продължават да набират огромна популярност в различни възрастови групи. Всеки филм в този списък предлага уникална форма на вълнение, държейки зрителите на ръба на местата им, умело съчетавайки забавление и мистерия в света на високите залози на шпионажа.

Този списък служи като ръководство за ентусиасти в тези завладяващи разкази от шпионския жанр, пише Ranker.  Не оставяйте тези шедьоври да останат незабелязани; гмурнете се направо и оставете вълнуващото приключение на шпионажа да грабне. Също така не забравяйте да потърсите Max, Netflix, Amazon Prime, Apple TV+.

1. „Мисията невъзможна – Мъртво разплащане, част първа“ / Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Пригответе се за вълнуващо пътуване, докато екипът се състезава по целия свят, решен да попречи на едно ужасяващо ново оръжие да застраши бъдещето на човечеството. Изправени срещу страховит противник, шпионите трябва да дадат приоритет на опасната си мисия, дори с риск да пожертват хората, на които най-много държат.

Актьори : Том Круз, Хейли Атуел, Винг Реймс, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън

Издаден : 2023 г

Режисьор : Кристофър Маккуори

2. Операция Форчън: Троянски кон / Operation Fortune: Ruse de Guerre

Елитен шпионин и неговият експертен екип обединяват сили с топ холивудска звезда в този хит, за да попречат на безмилостен милиардер да използва смъртоносна оръжейна технология. Докато се движат на зигзаг по земното кълбо в изпълнена с екшън мисия, безмилостното им преследване на справедливост отвежда публиката на завладяващо приключение.

Актьори : Джейсън Стейтъм, Обри Плаза, Хю Грант, Джош Хартнет, Кари Елуес

Издаден : 2023 г

Режисьор : Гай Ричи

 

3. Призрак / Ghosted

Представете си шпионско романтично приключение, където срещата с очарователен непознат скоро се превръща в лабиринт от тайни, мистерии и вълнуващи срещи. С артистична смесица от хумор и страст, филмът капсулира дилемите на любовта в света на шпионажа. Този филм е очарователна смесица от романтика и напрежение.

Актьори : Крис Еванс, Ана де Армас, Ейдриън Броуди, Майк Мо, Ейми Седарис

Издаден : 2023 г

Режисьор : Декстър Флетчър

4. Наемен убиец / Assassin

В този екшън-трилър, пробивът в микрочипова технология позволява на съзнанието на агент да обитава в тялото на друг за тайни мисии. Когато агент пада по време на секретна задача, съпругата му смело влиза на негово място, за да изправи извършителя пред правосъдието, добавяйки емоционално измерение към тръпката от шпионажа.

Актьори : Анди Ало, Номзамо Мбата, Доминик Пърсел, Брус Уилис, Мустафа Шакир

Издаден : 2023 г

Режисьор : Джеси Атлас

5. Компромат / Kompromat

Френски дипломат внезапно се оказва оклеветен в шокиращ дирижиран заговор от руската ФСБ, който го потапя в заплашителен свят, от който трябва да избяга, за да оцелее. Филмът проследява неговото вълнуващо пътуване, за да възвърне изгубената си идентичност и да докаже невинността си, завладявайки публиката с дълбоко политическиа си подтекст.

Актьори : Жил Льолуш, Йоана Кулиг, Михаил Горевой, Алексей Горбунов, Елиза Ласовски

Издаден : 2022 г

Режисьор : Jérôme Salle

 

6. Сърце от камък / Heart of Stone

В лентата агент на тайна глобална мироопазваща агенция се впуска в надпревара с висок залог с времето, за да осуети заговора на опитен хакер да открадне най-ценния и опасен актив на организацията. Със завладяваща комбинация от трилър и екшън, филмът показва първокласен актьорски състав, воден от Гал Гадот, преплитайки шпионаж, напрежение и силна главна женска роля , за да създаде завладяващо кинематографично изживяване.

Актьори : Гал Гадот, Джейми Дорнан, Алиа Бхат, Софи Оконедо, Матиас Швайгхьофер

Издаден : 2023 г

Режисьор : Том Харпър

7. План за пенсиониране / The Retirement Plan

Ашли и дъщеря й Сара се оказват въвлечени в опасен престъпен заговор, който застрашава тяхната безопасност. Търсейки убежище, Ашли се свързва с отчуждения си баща Мат, който живее привидно спокоен живот като пенсиониран обитател на плаж на Каймановите острови. Събирането им обаче е краткотрайно, тъй като са преследвани от безмилостния престъпен бос Дони и неговия приближен Бобо. На фона на ескалиращата опасност Ашли открива скритото минало на баща си, разкривайки една сложна страна от него, за която не е подозирала, че съществува. Този екшън-комедиен филм може да се похвали със звезден актьорски състав, който се впуска в неочакваните обрати на семейната динамика и вълнуващия престъпен подземен свят.

Актьори : Никълъс Кейдж, Рон Пърлман, Ашли Грийн, Джаки Ърл Хейли, Грейс Байърс

Издаден : 2023 г

Режисьор : Тим Браун

Публикувай коментар

1 Comments

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *