Кметът на Пловдив посрещна европейските шампионки по волейбол за девойки до 18 г.

Кметът на Пловдив посрещна европейските шампионки по волейбол за девойки до 18 г.

Кметът Костадин Димитров посрещна в Община Пловдив европейските шампионки по волейбол Мария-Магдалена Недялкова, Елисавета Сариева и Дарина Нанева, избрана и за „най-добър централен блокировач“ на първенството. Волейболистките от пловдивския ВК „Марица“, заедно със съотборничките си от Националния отбор на България за девойки под 18 години, завоюваха шампионската титла на Европейското първенство в Румъния и Гърция.

Още: Страхотно: България е европейски шампион по волейбол за девойки до 18 години

„Много Ви благодаря за тази победа. Пловдив е горд с успехите Ви. Винаги може да разчитате на подкрепата на Община Пловдив, а ние ще очакваме следващите Ви постижения“, приветства победителките кметът Костадин Димитров. Той подчерта, че всяка година волейболът под тепетата бележи нови върхове.Кметът на Пловдив посрещна европейските шампионки по волейбол за девойки до 18 г.

На срещата присъстваше и председателят на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов. „С колегите от Общински съвет – Пловдив се гордеем с това, което сте постигнали, и единодушно взехме решение да внесем предложение да получите Почетна значка на град Пловдив. Желая Ви още много успехи от името на Общински съвет – Пловдив“, заяви председателят на Общински съвет Атанас Узунов.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *