Кичка Бодурова ще зарадва пловдивската публика с юбилеен концерт „50 години на сцена“

Кичка Бодурова ще зарадва пловдивската публика с юбилеен концерт „50 години на сцена“

Тази година Кичка Бодурова се завръща с концерти в няколко града у нас. Името на турнето е „Кичка Бодурова – Юбилеен концерт – 50 години на сцена“.  Какво по-прекрасно за един артист да празнува полувековен юбилей! Особено за Кичка Бодурова, която повече от 30 години, далеч от Родината, продължава да твори и всяко лято се връща, за да се види със своите почитатели, които я чакат да се върне у дома.

Кичка Бодурова ще излезе на сцената на Летните театри във Варна, Созопол, Бургас, Пловдив, Русе и зала 1 на НДК в София. Нейните 50 години на сцената са свидетелство за неизмеримата и всеотдайност към музиката и публиката. Тя продължава да вдъхновява поколения с магията на своя глас и талант. От радост до тъга, от любов до болка, нейната музика докосва сърцата на хиляди хора и ги пренася през пълната гама от човешки емоции.

„Кичка Бодурова – Юбилеен концерт – 50 години на сцена“ ще зарадва пловдивчани на 11.09.2024 г. на Летния театър на Бунарджика, началото е в 20:00 ч.

От дебюта си до днешния ден, тя не просто изпълнява песни, а ги оживява с емоция и стил, което я прави неповторима. Обиколила почти целия свят, тя винаги носи в сърцето си своя роден край и никога не забравя да се върне „У дома“. Освен познатите хитове „Писах му“, „Сурова нежност“, „Пея за Вас приятели“ и „Обичам те, майко, Българийо“ ще бъдат включени много нови песни. Певицата и екипа й са подготвили истински спектакъл от най-високо ниво и очакват всички ценители на хубавата българска музика.

Билети се продават на каса „Маск Арт“ в ДК „Борис Христов“ и мрежите на Ивентим и Грабо.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *