Kati-eshop.com - перфектният избор за вас и вашето дете

Kati-eshop.com - перфектният избор за вас и вашето дете

Нуждаете се от памперси, пюрета или адаптирано мляко за вашето бебе? Трябват ви хигиенни продукти, препарати  или играчки? Не търсете повече – Kati-eshop.com е насреща.

Сега вече може да купите всичко това и още много други продукти и то без да ставате от дивана. Освен за вашите бебета и деца, тук ще откриете огромно разнообразие от продукти и за вас – майките.

Kati-eshop.com е собственост на „ДЕСИТА – 2010” ЕООД. Фирмата се занимава с търговия на детски стоки от 2002 година, като освен онлайн, има и два реални магазина на територията на град София.

„Дълго обсъждахме предимствата и недостатъците на онлайн търговията, но настойчивите молби на наши клиени наклониха везните в полза на създаването на Kati-eshop.com. Във все по-напрегнатото ни ежедневие и все по-голямата ангажираност на родителите , ние правим следващата стъпка към това Вие да имате повече свободно време за семейството си, като ви спестим изнервящото за повечето хора обикаляне по магазините“, казват от Kati-eshop.com.

Всички стоки с гаранция имат упоменат гаранционен срок в сайта. За да предявите рекламация е лесно – просто попълнете формата за рекламации и представете документите за покупката. Срокът за сервизно обслужване е 30 дни.

На сайта Kati-eshop.com може да намерите и много информация, посветена на най-важните въпроси при отглеждането на вашето дете. В раздела „Блог“ са покрити теми като как да разберете, че на бебето му никнат зъби, кога се използва крем против подсичане, какво шише да изберем и още много други.

Доверете се на Kati-eshop.com – най-добрият избор за вас и вашите деца!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *