Какво време ни очаква през новата седмица?

Какво време ни очаква през новата седмица?

Новата седмица ще ни зарадва повишаване на температурите. Колко ще показва термометъра вижте в седмичната прогноза за времето за 8-7 април 2024 г.

Началото на седмицата

През следващите дни ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток, в много райони временно ще стихва. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а дневните ще се повишават бавно и в сряда и четвъртък максималните ще са между 23° и 28°, по-ниски ще остават по Черноморието. Това съобщи дежурният синоптик от НИМХ.

Какво време ни очаква през новата седмица?

Графика: НИМХ

Четвъртък и петък

Временни увеличения на облачността ще има в четвъртък над източната половина от страната, без валежи. В петък в следобедните часове над повече райони ще се развие купеста облачност и на отделни места ще превали краткотрайно, възможно е и да прегърми, предава Actualno.com.

Почивните дни

В събота вятърът за кратко ще се ориентира от север-северозапад. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в часовете след обяд и преди полунощ на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. В неделя ще преобладава слънчево време, вероятността за валежи намалява.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *