Какво ще е времето до края на септември? (ГРАФИКА)

Какво ще е времето до края на септември? (ГРАФИКА)

През повечето дни до края на седмицата облачността ще е променлива. Ще има и слаби валежи, и слънчеви часове, сочи прогнозата на НИМХ.

През повечето дни до края на седмицата облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще има и валежи, предимно слаби и на отделни места, главно в Южна България, но в сряда и в петък ще са на повече места и временно ще са умерени. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. В Западна България сутрин ще е почти тихо и на места в котловините и низините видимостта ще е намалена.

Какво ще е времето до края на септември? (ГРАФИКА)

Във вторник дневните, а през следващите дни и сутрешните температури ще се повишат; минималните към четвъртък-петък ще са между 10° и 15°, по Черноморието до 18°, а максималните – между 20° и 25°.

През почивните дни вероятността за валежи намалява, ще има и повече слънчеви часове. През следващите дни до края на месеца се очаква температурите да бъдат по-високи от обичайните. Ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. Повишена вероятност за по-значителна облачност и валежи има през периода 25-28 септември.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *