Германия, Франция и Италия с победи в Лигата на нациите (РЕЗУЛТАТИ)

Германия, Франция и Италия с победи в Лигата на нациите (РЕЗУЛТАТИ)

Германия, Франция и Италия записаха победи в мачовете си от Лигата на нациите. Бундестимът надви Нидерландия с 1:0 като домакин, „петлите“ се справиха с Белгия с 2:1 като гост, а „Скуадра адзура“ разгроми Израел с 4:1 като домакин.

23-годишният футболист на Щутгарт Джейми Левелинг донесе победата на Германия с гол в средата на второто полувреме. Той успя да вкара гол и още във втората минута, но ВАР отмени попадението. Нидерландия пък не успя да създаде почти нищо опасно пред противниковата врата и логично загуби.

Рандал Коло Муани пък се превърна в герой за Франция, след като отбеляза и двата гола за своя тим при победата над Белгия. А Юри Тилеманс бе грешникът за „червените дяволи“, след като изпусна дузпа през първата част. Лоис Опенда вкара гола за белгийците, а Орелиан Чуамени бе изгонен в 76-ата минута.

Два гола на Джовани ди Лоренцо помогнаха на Италия да победи Израел, а по още един гол добавиха Даниеле Фратези и Матео Ретеги от дузпа. Доминик Собослай пък отбеляза и двата гола за Унгария при победата над Босна и Херцеговина. А как Турция надви Исландия в 6-голов трилър, четете в линка!

Ето и всички резултати от днес:

Белгия 1:2 Франция

Босна и Херцеговина 0:2 Унгария

Германия 1:0 Нидерландия

Италия 4:1 Израел

Грузия 0:1 Албания

Исландия 2:4 Турция

Уелс 1:0 Черна гора

Украйна 1:1 Чехия

Азербайджан 1:3 Словакия

Естония 0:3 Швеция

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *