ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (СНИМКИ)

ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (СНИМКИ)

ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив. Присъстваха почти всички кандидати за народни представители, като единствено водачът на листата – лидерът Бойко Борисов, не успя да дойде, тъй като е първи и в София. За сметка на това, на официалното откриване на кампанията бе вторият в листата за европарламента Андрей Ковачев.

„Ще ни върви по вода“, коментираха градският координатор и кмет Костадин Димитров и първите в списъка с кандидати за Народното събрание Даниела Дженева, Георги Георгиев и Деница Николова. Те подчертаха, че на вота след месец партията ще се бори за поне четири мандата от града. На старта на кампанията присъства и досегашният евродепутат и отново кандидат за такъв Андрей Ковачев, втори в листата за евроизборите.ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (СНИМКИ)

„Имаме една много добра листа. Кампанията ни под мотото „без лоша дума“. Много съм щастлив, че Даниела Дженева е втора в листата след нашия лидер Бойко Борисов. Тя е човек на културата. Имаме и хора от здравеопазването. Балансирана листа. Благодаря на Андрей Ковачев за това, че днес тук с нас и за пълната подкрепа, която винаги сме получавали“. Това каза кметът на града Костадин Димитров, който е и лидер на ГЕРБ в Пловдив. ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (СНИМКИ)

„Държавата трябва да помогне за още по- голямо развитие на културата във всички градове. Това ще е голямата ми цел като народен представител. Аз съм спокойна като виждам екипа зад мен“, каза Даниела Дженева.

„Експериментът с „промяната“ трябва да приключи. Трябва да имаме стабилно правителство, за да може, например, кметът на Пловдив да има на кого да се обади. Пловдив трябва да бъде представен в парламента от достойни хора“, добави третият в листата Георги Георгиев.ГЕРБ откри официално предизборната си кампания в Пловдив (СНИМКИ)

Според Деница Николова приоритетите не само на партията, а и на държавата, трябва да бъдат образованието и индустриализацията.

„През последните 3 години ясно се вижда застоя в развитието на България и това трябва да бъде променено. Това ще стане със стабилно правителство, което може да решава всичките проблеми. Надявам се и на добър резултат на евроизборите. Целта ни е поне 7 евродепутати“, каза от своя страна Андрей Ковачев.

Пред ГЕРБ Пловдив целта е поне 4 народни представители от Пловдив. ПП ГЕРБ е с №22 в бюлетината за изборите на 9 юни.

В дъжда, който заваля по време на откриването, присъстващите видяха знак за успех.

Ето и пълната листа на ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град:

1.Бойко Методиев Борисов

  1. Даниела Кирилова Дженева
  2. Георги Валентинов Георгиев
  3. Деница Пламенова Николова
  4. Д-р Валерия Тодорова Славова
  5. Красимир Бориславов Терзиев
  6. Станислава Кирилова Лулчева
  7. Антон Георгиев Георгиев
  8. Десислава Красимирова Георгиева
  9. Данаил Георгиев Димитров
  10. Веселина Петрова Ботева
  11. Йосиф Божидаров Танев
  12. Мария Ташкова Ненчева
  13. Адриана Димитрова Генчева
  14. Станимир Иванов Чолаков
  15. Христина Илиева Кашилска
  16. Живка Радева Йовчева
  17. Йордан Ангелов Алексиев
  18. Петър Георгиев Троянов
  19. Борислава Иванова Вичева
  20. Румяна Каменова Благоева
  21. Красимира Петрова Чаушева
  22. Даниела Христова Митева
  23. Златка Георгиева Пеева
Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *