ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

Всички проблеми в детска градина „Каменица“ са отстранени и през септември детското заведение ще посрещне новите си възпитаници. Днес кметът на Пловдив Костадин Димитров, родители, строители и учители направиха обща инспекция на сградата. По  време на посещението те се увериха, че ДГ „Каменица“ е готова да приеме малчуганите за новата учебна година.ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

Проблемът е решен за сметка на строителя, тъй като обектът е в гаранция, обясни кметът Костадин Димитров.ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

Подобренията в сградата се виждат, вече сме спокойни, декларираха присъстващите граждани и благодариха на кмета Костадин Димитров за отзивчивостта и реакцията.ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

Новата сграда на ДГ „Каменица“ има помещения за 6 групи, занималня, спалня, кухня за приготвяне на храна на място и трапезария. В двора са разположени 6 просторни детски площадки. Тя е изградена по проект „Реконструкция, преустройство и изграждане на образователна инфраструктура в 2 детски градини в град Пловдив” по ОП „Региони в растеж“.ДГ „Каменица“ отваря врати през септември, кметът и родители инспектираха сградата (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *